Beroeps in de Valkerij

Workshop, bedrijfsuitje, demonstratie of op zoek naar overlastbestrijding?

Wij regelen het. Onderstaand een korte introductie van onze diensten.
Interesse? Neem gerust contact op!

de Valkerij

Workshops

Wilt u ook eens oog in oog staan met een roofvogel? Tijdens onze roofvogel workshop kunt u kennismaken met alle facetten van de valkerij. Hoe bouwt u contact op met de vogels, hoe verzorgt en traint u deze roofdieren?

 

De training, huisvesting en jachtmethode van de valkerij is al eeuwen nagenoeg gelijk. Bellen, schoenen, werpriemen en ander tuigage zoals de valkeniers uit de middeleeuwen al kenden worden ook in onze tijd nog steeds gebruikt.

 

Vroeger was de sport voorbehouden aan de adel, vandaag kan iedereen die de tijd en de passie heeft de oude valkerij technieken leren. Tijdens de workshops leren we u de omgang met de basis principes van de valkerij en geven we u een voorproefje van de intense emotie van het valkenier zijn.

Nina met arend

Bedrijfsuitje

Organiseert u een bedrijfsuitje? Maak een van de elementen dan een roofvogel workshop. Alle thema's van de dag komen aan bod: samenwerking, geduld, vertrouwen en beloning. In het samenspel tussen vogel en valkenier zijn ze net zo belangrijk als in uw bedrijf. Daarnaast is het tijdens zo'n intensieve dag voor iedereen een welkome afwisseling van ontspanning en inspanning.

 

Niet zonder reden noemen wij onszelf meer dan alleen valkenier 'faiseur de plaisir' .

 

De intense emotie zoals valkeniers die ervaren tijdens de omgang met roofvogels dragen wij over aan de deelnemers.

Roofvogeldemonstraties

Roofvogels spreken tot de verbeelding. Met een welhaast vanzelfsprekende arrogantie confronteren zij ons met de ongecompliceerde meedogenloosheid van de natuur. Brute oerkracht en ingetogen elegantie gaan hier hand in hand.

 

Roofvogeldemonstratiesroofvogelshows en valkerijdemonstraties blijven boeien. In toenemende mate ontdekken de organisatoren en besturen van evenementen, natuur- en dierparken, historische locaties en feesten dat zij hiermee de sympathie van de bezoekers winnen.


Juist gecommuniceerd genereert het extra bezoekers.

DSC_9388
Attero Nina Markx

Overlastbestrijding

Overlast van vogels en konijnen is niet alleen schadelijk voor gebouwen, gewassen, producten en gezondheid, het heeft ook invloed op uw imago.

 

De Valkerij valkeniers bestrijden op een ecologisch verantwoorde manier de overlast en herstellen zo de verzorgde uitstraling van uw bedrijf. 

 

Vogel overlastbestrijding met roofvogels is een zeer efficiënte methode. Voor elk project wordt vastgesteld welke soort roofvogels wordt ingezet. De oorzaken van de overlast worden in kaart gebracht en zo mogelijk aangepakt. Ook geven wij u advies over preventieve maatregelen. Bij aanvang zal een frequente aanwezigheid noodzakelijk zijn. Daarna worden herhaalde acties ondernomen.

shutterstock_1139115704
Informeer vrijblijvend!

Contact

mail@devalkerij.nl
tel. 0651 999 251